Blog

Călătorii în Turcia doar cu buletinul

Călătorii în Turcia doar cu buletinul

Acum este mai simplu să îţi petreci vacanţa in Turcia, pentru că cetățenii români care dețin carte de identitate pot călători acum în Turcia fără a mai fi necesar paşaportul. Fie că îţi doreşti un city break într-un oraş fascinant şi plin de istorie precum Ankara, Bursa, Izmir sau Istanbul sau o vacanţă relaxantă la plajă, într-un resort ce oferă servicii de înaltă calitate, din Antalya, Kemer, Bodrum, Kusadasi, Side, Alanya sau Marmaris, Turcia este o destinaţie de vacanţă perfectă.

01.07.2024

11 lucruri de făcut în vacanţă în Londra

11 lucruri de făcut în vacanţă în Londra

Londra este unul dintre cele mai vizitate orașe ale lumii și nu degeaba preferă turiștii capitala Regatului Unit pentru vacanţe mai lungi sau mai scurte, căci are foarte multe de oferit și e destul de ușor să te îndrăgostești de ea, pentru că este un oraş fascinant, care tot timpul te surprinde. După ce vizitezi o data Londra cu siguranţă vrei să te întorci, deoarece sunt foarte multe locuri interesante de văzut dar și multe experiențe londoneze de încercat. Aveţi o listă cu 11 lucruri de făcut în vacanţă în Londra!

08.03.2024

Cu bicicleta prin orașele lumii

Cu bicicleta prin orașele lumii

Dacă știți și vă place să mergeți pe bicicletă, trebuie să știți că sunt multe orașe pe care le puteți vizita mergând cu bicicleta pe străzile lor, descoperindu-le astfel într-un mod aparte. Iar dacă nu știți încă să mergeți pe bicicletă, trebuie să învățați! Ar fi păcat să ratați o experiență inedită! Plus că, alegând bicicleta în locul altor mijloace de transport, ajutați la reducerea poluării, econimisiți bani și faceți și un serviciu sănătății voastre. Nu vă faceți griji, puteți închiria una la destianție (uneori chiar gratuit).

14.02.2024

Chania - un orășel cu farmec venețian și turcesc pe Insula Creta

Chania - un orășel cu farmec venețian și turcesc pe Insula Creta

Insula Creta, cea mai mare, cea mai populată dar și una dintre cele mai însorite și mai populare dintre insulele Grecești, se bucură de plaje foarte frumoase, de o bogată zestre antică, de tradiții, de preparate culinare delicioase, de orașe vibrante și de de sate fermecătoare. Toate acestea merită descoperite, pentru că împreună pot asigura vacanțe superbe pentru turiștii ce vin aici. Și nu sunt puțini cei care revin an de an în Creta, încântați fiind de tot ceea ce pot face și ce pot vedea aici.

13.02.2024